Tømrertjenester

Tømrertjenester

Restaurering

Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Har huset fått manglende med vedlikehold de siste årene? Restaurering innebærer vedlikehold, konservering og om nødvendig oppussing av gamle hus som skal beholdes i original stil. Ved restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale.

At restaurering foregår på riktig måte, er svært viktig. Uerstattelige verdier går ofte tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen.

Rehabilitering

Byggmester Skare AS utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Oppføring av nybygg

Byggmester Skare AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris, og du kan selv velge design, arkitektur og funksjonalitet. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, Byggmester Skare AS tar på oss jobben fra A-Å. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover.

– Vi realiserer dine ønsker

Våre arkitekter/ingeniører har lang og bred erfaring fra prosjektering av både nybygg og rehabilitering samt påbygg og tilbygg. God byggeskikk kombinert med teknisk- og økonomisk gode løsninger står hele tiden i fokus. Vi prosjekterer:

 • Eneboliger
 • Flermannsboliger
 • Fritidsboliger
 • Tilbygg/påbygg
 • Bebyggelsesplaner/tomteutvikling
 • Regulering

Arkitektkontoret arbeider med det beste innen 3D visuelle tegneprogrammer som gjør det mulig å vise løsninger i prosjektet på en enkel og oversiktlig måte.

Garasje og carport

Byggmester Skare AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Terrasse og balkonger

Byggmester Skare AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Tegninger og byggesøknad

Vi utfører tegning av din bolig, samt innsending av byggesøknad. Spør oss dersom du lurer på noe angående dette.

Etterisolering

Har du kalde gulv og vindustrekk? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du får lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.

Kontakt oss

Nils Jarle Skare
E-post: n-jarle@byggmesterskare.no
  Om oss

  Byggmester Skare AS ble etablert i 2010. Vi tilbyr det meste innen prosjektering i tiltaksklasse 1. Vi har også samarbeid med arkitekter for tegning av nybygg, tilbygg, garasjer m.m.

  Pr. i dag er vi i Byggmester Skare AS 4 ansatte: 1 byggmester/takstmann, 1 byggmester, 1 tømrersvend og 1 lærling.

  Byggmester Skare AS har følgende kompetanse:

  • Mesterbrev
  • Sentral Godkjenning for ansvarsrett (Klasse 1 prosjekterende og utførende samt klasse 2 utførende)
  • Takstmann
  • Medlem av NTF
  • Veritas-godkjent

  Kontakt oss

  Takst
  Raymond Skare
  E-post: raymond@byggmesterskare.no

  Tømrertjenester
  Nils Jarle Skare
  E-post: n-jarle@byggmesterskare.no
   ansvarsrett_logo_rgb_liten
   mesterlogo_ub
   dnv-logo